Për Ne

about_01
about_02
Institucioni parashkollor linda

Kush jemi ne

IP Linda veprimtarinë në fushën e përkujdesjes ndaj fëmijëve e ushtron në Fushë Kosovë dhe është i licencuar nga MASHT.

IP Linda ofron përkujdesje ditore dhe program edukativ për të gjithë fëmijët për grup moshat nga 06 muaj deri në 6 vjeç,
si dhe program mbështetës për fëmijë shkollarë të ciklit të ulët.

  • Kujdesi dhe siguria
  • Dashuria për fëmijët
  • Përvoja e punës
  • Arsimi i lartë
about_04
counters_01

769

Fëmijë të lumtur

Qendrat e kujdesit për fëmijë, të njohura ndryshe si qëndrat e kopshteve apo qërdhe, janë ambiente ku fëmijët shpesh para se të fillojnë shkollën ndajnë kohën e tyre. Këto qendra ofrojnë kujdes, edukatë dhe ndihmë për zhvillimin e fëmijëve të vegjël.

32K

Orët e punës

Qendrat e kujdesit për fëmijë, të njohura ndryshe si qëndrat e kopshteve apo qërdhe, janë ambiente ku fëmijët shpesh para se të fillojnë shkollën ndajnë kohën e tyre. Këto qendra ofrojnë kujdes, edukatë dhe ndihmë për zhvillimin e fëmijëve të vegjël.

184

Çmimet e marra

Qendrat e kujdesit për fëmijë, të njohura ndryshe si qëndrat e kopshteve apo qërdhe, janë ambiente ku fëmijët shpesh para se të fillojnë shkollën ndajnë kohën e tyre. Këto qendra ofrojnë kujdes, edukatë dhe ndihmë për zhvillimin e fëmijëve të vegjël.
counters_02
Shërbimet

Kryej aktivitete të dobishme dhe argëtuese për fëmijët nga 5 deri në 7 vjeç

  • Matematika Studiojmë numrat, format gjeometrike, numërojmë, zgjidhim problema. Mi netus viverra faucibus tincidunt dignissim maecenas banore.
  • Letër Ne po përgatitemi për librat e parë të kopjeve, hijezojmë dhe vizatojmë përgjatë konturit, shtypim shkronja, zhvillojmë aftësi të shkëlqyera motorike.
  • Leximi Ne studiojmë fjalët dhe rrokjet, shkronjat dhe tingujt, lexojmë sipas rrokjeve, zhvillojmë fjalimin, hartojmë tregime. Proin massa, vel, aliquam nisl.
  • Krijim Studiojmë numrat, format gjeometrike, numërojmë, zgjidhim problema. Mi netus viverra faucibus tincidunt dignissim maecenas banore.
Rezervoni vendin tuaj tani

Telefononi për të regjistruar fëmijën tuaj

049 269 962

Njerëz ekspertë

Mësuesit tanë

Dawson Timms

Senior Winemaker

Philip Klein

Company Director

Brian Marsh

Winemaker Junior

newsletter_03
newsletter_04
newsletter_06
newsletter_05
Njoftime

Regjistrohu në buletinin tonë

Receive latest news, updates and many other news every week.

Na ndiqni: